Pojďte jezdit jako dámy opět mezinárodně 7. - 9. 10. 2016

26.04.2016 17:47

Třetí seminář, vedený Bettinou Keil, předsedkyní německé společnosti Reiten im Damensattel, rozhodčí a trenérkou jízdy v dámském sedle s dlouholetou praxí, bude opět složen ze dvou částí, teoretické a individuálních lekcí a je určen všem dámám, které to myslí s dámským sedlem vážně. 


Maximální počet účastnic s vlastním koněm je osm. Počet posluchaček neni omezen. Ve vyjímečných případech je možnost zapůjčení školního koně. Lekce budou překládány tak aby i diváci měli možnost se vzdělávat.
Seminář i lekce budou probíhat v jezdecké hale v Terezíně, která nabízí perfektní zázemí pro jezdkyně i diváky vč. profesionálního ozvučení. Ustájení koní a ubytování je v těsné blízkosti haly, stravování zajištěno formou polo nebo plné penze v místních restauračních zařízeních.

Ceny semináře jsou stanoveny takto:
*Víkendový seminář s vlastním koněm 5200,-  v ceně jsou zahrnuty lekce s Bettinou (2x 30 min/den), nájem haly, tlumočnice, fotograf, ustájení koně a ubytování dámy od pátku do neděle. Boxy vybavené slámou a senem.
*Víkendový seminář se školním koněm 4000,- Kč  v ceně jsou zahrnuty lekce s Bettinou (2x 30 min/den), nájem koně, nájem haly, tlumočnice, fotograf, ubytování dámy od pátku do neděle.
*Víkendový seminář pro dámy bez koně 1600,- Kč vč. ubytování od pátku do neděle
*Sobotní seminář pro dámy bez koně (vstup na lekce) 500,- Kč

*Sobotní seminář pro dámy bez koně (vstup na lekce a teorii) 800,- Kč
*Nedělní seminář pro dámy bez koně (vstup na lekce) 500,- Kč

Přihlášky s informací o stupni pokročilosti jezdkyně a koně zasílejte na emailseminarbettina@seznam.cz nejpozději do 31. 7. 2016 společně s účastnickým poplatkem ve výši 2000,- Kč(účastnice s koněm) nebo 500,- Kč (účastnice bez koně) na účet spolku Dámy v sedle, vedený u FIO Banky: 2400600346/2010 Pro všechny dámy platí stejný systém jako při rezervaci boxu na MČR, přihláška je registrována a místo rezervované po přijetí poplatku. Přijetí platby bude potvrzeno na váš email společně s podrobnostmi k organizaci příjezdu do Terezína. Těšíme se na vás, vaše Dámy v sedle Emotikona smile