Pojďte jezdit jako dámy do Terezína 12. - 14. 4. 2019

29.01.2019 16:46

Seminář, vedený Karolínou Fränkelovou, několikanásobnou mistryní ČR v dámské drezuře a skocích, bude složen ze dvou částí. Teoretické a individuálních lekcí a je určen dámám začínajícím i pokročilým.


Maximální počet účastnic s vlastním či školním koněm je deset. Počet posluchaček neni omezen. K dispozici jsou dva školní koně. Lekce budou komentovány i pro diváky.
Seminář i lekce budou probíhat v jezdecké hale v Terezíně, která nabízí perfektní zázemí pro jezdkyně i diváky vč. profesionálního ozvučení. Ustájení koní a ubytování je v těsné blízkosti haly, stravování zajištěno formou polo nebo plné penze v místních stravovacích zařízeních.

 

 

Ceny semináře jsou stanoveny takto:
*Víkendový seminář s vlastním koněm 3500,-  v ceně jsou zahrnuty lekce (2x 30 min/den), nájem haly, ustájení koně a ubytování dámy od pátku do neděle. Boxy vybavené slámou a senem.
*Víkendový seminář se školním koněm 2500,- Kč  v ceně jsou zahrnuty lekce (2x 30 min/den), nájem koně, nájem haly,  ubytování dámy od pátku do neděle.
*Víkendový seminář pro dámy bez koně 500,- Kč /den  (teorie + lekce)

ČLENKY SPOLKU Dámy v sedle mají cenu semináře sníženou o 500,- Kč


Přihlášky s informací o stupni pokročilosti jezdkyně a koně zasílejte na email: info@damyvsedle.cz nejpozději do  14. 3. 2019 společně se zálohou ve výši 50% ceny kurzu na účet spolku Dámy v sedle, vedený u FIO Banky: 2400600346/2010 Pro všechny dámy platí stejný systém jako při předchozích kurzech. Přihláška je registrována a místo rezervované po přijetí zálohy, která slouží na pronájem haly a je nevratná. Těšíme se na vás, vaše Dámy v sedle 

Emotikona smile